top of page

Politica de confidentialitate

Prin utilizarea website-lui www.drmelicovici.ro acceptati politica de confidentialitate.

 

Drepturi de autor

Intreg continutul website-ului www.drmelicovici.ro este protejat de legile dreptului de autor.  Toate materialele continute pe site ( imagini, logo, texte ) nu pot fi reproduse, distribuite, copiate, transmise sau publicate fara acordul scris al proprietarului , Dr.Nastase-Melicovici Vlad.

 

Ce fel de date colectam?

Primim, colectăm și stocăm orice informație pe care o introduceți pe site-ul nostru web sau ne furnizați în orice alt mod. În plus, colectăm adresa de protocol de Internet (IP) utilizată pentru a vă conecta computerul la Internet; Autentificare; adresa de email; parola; informații despre computer și conexiune și istoricul achizițiilor. Putem folosi instrumente software pentru a măsura și colecta informații despre sesiune, inclusiv timpii de răspuns din pagină, durata vizitelor la anumite pagini, informații despre interacțiunea paginii și metodele utilizate pentru a naviga în afara paginii. De asemenea, colectăm informații de identificare personală (inclusiv nume, e-mail, parolă, comunicări); detalii de plată (inclusiv informații despre cardul de credit), comentarii, feedback, recenzii despre produse, recomandări și profil personal.

De ce colectam aceste date?

 

Colectăm astfel de informații non-personale și personale în următoarele scopuri:

Pentru a furniza și opera Serviciile;

Pentru a oferi utilizatorilor noștri asistență continuă și suport tehnic pentru clienți;

Pentru a putea contacta vizitatorii și utilizatorii noștri cu notificări generale sau personalizate legate de servicii și mesaje promoționale;

Pentru a crea date statistice agregate și alte informații nepersonale agregate și/sau deduse, pe care noi sau partenerii noștri de afaceri le putem folosi pentru a furniza și îmbunătăți serviciile noastre respective;

Pentru a respecta orice legi și reglementări aplicabile.

 

 

Cum stocați, utilizați, partajați și dezvăluiți informațiile personale ale vizitatorilor site-ului dvs.?

 

Compania noastră este găzduită pe platforma Wix.com. Wix.com ne oferă platforma online care ne permite să vă vindem produsele și serviciile noastre. Datele dvs. pot fi stocate prin stocarea de date Wix.com, bazele de date și aplicațiile generale Wix.com. Îți stochează datele pe servere securizate în spatele unui firewall.

Toate gateway-urile de plată directe oferite de Wix.com și utilizate de compania noastră respectă standardele stabilite de PCI-DSS, astfel cum sunt gestionate de PCI Security Standards Council, care este un efort comun al unor mărci precum Visa, MasterCard, American Express și Discover. Cerințele PCI-DSS ajută la asigurarea gestionării în siguranță a informațiilor despre cardul de credit de către magazinul nostru și furnizorii săi de servicii.

 

Modificari ale politicii de confidentialitate

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, așa că vă rugăm să o revizuiți frecvent. Modificările și clarificările vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Dacă aducem modificări materiale acestei politici, vă vom anunța aici că aceasta a fost actualizată, astfel încât să știți ce informații colectăm, cum le folosim și în ce circumstanțe, dacă există, folosim și/sau dezvăluim aceasta.

bottom of page